Vliegtijd Amsterdam naar Antigua

De totale vliegtijd en vliegafstand vanaf vliegveld Amsterdam Schiphol (Nederland) naar vliegveld Antigua (V.C. Bird International Airport) (Antigua en Barbuda) bedraagt:Amsterdam
Stad:
Amsterdam
Land:
Nederland
IATA :
AMS
website :
Antigua
Stad:
Antigua
Land:
Antigua en Barbuda
IATA :
ANU

Bereken meer vliegtijden!

Houdt u er rekening mee dat deze tijden slechts een schatting zijn! Daadwerkelijke vliegtijden van Amsterdam (Schiphol) naar Antigua (V.C. Bird International Airport) kunnen varieren ten gevolge van vliegroutes, tussenstops en weersomstandigheden! Wij adviseren om altijd uw vliegticket te controleren voor een accuratere schatting van de vliegtijd.

Luchtvaartmaatschappijen van Amsterdam naar Antigua

De volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Amsterdam naar AntiguaEr zijn (nog) geen luchtvaartmaatschappijen met directe vluchten van Amsterdam naar Antigua bekend.

Houd er rekening mee dat er vliegtuigmaatschappijen zijn die vanaf Amsterdam naar Antigua vliegen met één of meerdere overstappen. Deze luchtvaartmaatschappijen zijn NIET in deze lijst opgenomen. Voor een volledig beeld van vliegtuigmaatschappijen naar Antigua vanaf Amsterdam raden wij aan om verschillende ticket sites te raadplegen.

© Copyright 2019 Vliegtijd.com  |  Alle vliegtijden vanaf Amsterdam