Vliegtijd Amsterdam naar Antalya

De totale vliegtijd en vliegafstand vanaf vliegveld Amsterdam Schiphol (Nederland) naar vliegveld Antalya (Turkije) bedraagt:Amsterdam
Stad:
Amsterdam
Land:
Nederland
IATA :
AMS
website :
Antalya
Stad:
Antalya
Land:
Turkije
IATA :
AYT

Antalya

Genoeg van de Nederlandse kou? Je bent niet de enige! Turkije blijft hoe dan ook een populaire bestemming vanwege het heerlijke klimaat. Maar niet alleen het weer is aangenaam, want het land heeft ook vele historische en culturele bezienswaardigheden te bieden. Bijna één derde van alle toeristen kiest voor Antalya. Wat is er dan te zien en te doen in Antalya? Vliegtijd.com heeft een aantal hotspots voor je uitgezocht.

Düden Watervallen

De Düden Watervallen bestaan uit de Bovenste en Onderste Düden Watervallen en liggen op ongeveer tien kilometer afstand van Antalya. De bovenste waterval heeft een hoogte van 28 meter, en kan zelfs van de achterkant worden waargenomen. Een zeer bijzonder schouwspel! De onderste waterval heeft een hoogte van maar liefst 40 meter en kan vanuit een boot worden bekeken. Kun je geen genoeg krijgen van de watervallen? Bekijk dan ook de Kursunlu waterval (deze ligt in hetzelfde natuurpark).

Kaleiҫi

Lekker rondstruinen doe je in Kaleiҫi, het historische centrum van Antalya. Bekijk de schattige boetiekjes of eet een hapje bij één van de restaurants gelegen aan de kronkelige straatjes. Hier kun je tevens de beroemde Yivliminare Moskee vinden.

Konyaaltı Beach

Konyaaltı Beach is, naast Lara Beach, één van de populairste stranden van Antalya. Het zand is enigszins grijs, maar heeft een fijne korrel. De sfeer wordt door toeristen beschreven als rustgevend en gezellig. Daarnaast is het simpelweg een prachtig strand om te zien! Direct aan het strand ligt een park waar je kunt fietsen, wandelen, en zelfs basketballen en voetballen.

Hadrian’s Gate (Hadrianuspoort)

De Hadrianuspoort is maar liefst acht meter hoog en is gebouwd ter ere van de Romeinse keizer Hadrianus. De poort geeft toegang tot een oud stadje, waar vele barretjes en restaurants te vinden zijn. ’s Avonds is deze attractie sfeervol verlicht.

Antalya Aquarium

De reviews over het Antalya Aquarium variёren, maar als je (kleine) kinderen hebt kan dit een leuk dagje uit zijn. Het Antalya Aquarium heeft een gigantische tunnel (één van de grootste ter wereld) en de meest bijzondere vissoorten die je kunt vinden. Rond 12 uur ’s middags kun je zien hoe de haaien worden gevoerd – een waar spektakel

Bereken meer vliegtijden!

Houdt u er rekening mee dat deze tijden slechts een schatting zijn! Daadwerkelijke vliegtijden van Amsterdam (Schiphol) naar Antalya kunnen varieren ten gevolge van vliegroutes, tussenstops en weersomstandigheden! Wij adviseren om altijd uw vliegticket te controleren voor een accuratere schatting van de vliegtijd.

Luchtvaartmaatschappijen van Amsterdam naar Antalya

De volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Amsterdam naar AntalyaCorendon Airlines

Houd er rekening mee dat er vliegtuigmaatschappijen zijn die vanaf Amsterdam naar Antalya vliegen met één of meerdere overstappen. Deze luchtvaartmaatschappijen zijn NIET in deze lijst opgenomen. Voor een volledig beeld van vliegtuigmaatschappijen naar Antalya vanaf Amsterdam raden wij aan om verschillende ticket sites te raadplegen.

© Copyright 2020 Vliegtijd.com  |  Alle vliegtijden vanaf Amsterdam