Vliegtijd Amsterdam naar Bangkok

De totale vliegtijd en vliegafstand vanaf vliegveld Amsterdam Schiphol (Nederland) naar vliegveld Bangkok (Bangkok Suvarnabhumi Airport) (Thailand) bedraagt:

11 uur en 34 minuten
9178 Kilometer


Bereken meer vliegtijden!

Image

Centara Grand Beach Resort & Villas (Thailand, Krabi)
Je komt aan met de boot, de kalkstenen rotsen steken hoog boven het kristalheldere water uit, terwijl de palmen ruisen in de wind. Liggend aan het strand van de privébaai met een cocktail in je hand en genietend van een adembenemend uitzicht. Kom nóg meer tot rust in de Spa, maak gebruik van de watersporten en proef lokale delicatessen. Ingetogen luxe, dit is vakantie zoals het bedoeld is. Het Centara Grand Beach Resort biedt ruime kamers en een uitstekende service op een magische locatie.

Image

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort (Thailand, Hua Hin)
Barefoot Luxury! zo omschrijft Let's Sea het concept waarin inspirerend design, persoonlijke topservice en totale ontspanning wordt gecombineerd. Dit Eco-Chic hotel biedt romantiek en uitstekende faciliteiten om de perfecte vakantie te creëren. En dat allemaal aan de mooie kust van de Golf van Thailand. Het begon als een eetcafé aan het strand met heerlijke lokale en internationale gerechten met een hippe en relaxte sfeer. En vandaag de dag is Let's Sea dé vakantie ervaring. Slapen in moderne design kamers, zwemmen in de lagoon pool, proeven van de beste Tom Yum Kung en zen worden in de Gaia Spa

Image

ROBINSON Club Khao Lak (Thailand, Khao Lak)
Wit poederstrand, wuivende palmbomen. Direct aan zo'n prachtig zandstrand vind je ROBINSON Club Khao Lak, de eerste ROBINSON club in Thailand. Natuurlijk kun je ontspannen op het ligbed aan het zwembad met uitzicht op de palmbomen en de oceaan. Maar bij ROBINSON ben je vooral voor actie aan het goede adres. Kies je voor kajakken of toch de Stand up paddling. Tennis, boogschieten of volleybal -natuurlijk op het strand - ... zowel families met kinderen als stellen beleven hier de tijd van hun leven. Al was het maar dat je geen omkijken hebt naar de kinderen door de Roby club. Vanaf 3 jaar vullen zij hier de vakantie met allerlei leuke activiteiten of in het zwembad met waterglijbanen.