Vliegtijd Amsterdam naar Kaunas

De totale vliegtijd en vliegafstand vanaf vliegveld Amsterdam Schiphol (Nederland) naar vliegveld Kaunas (Kaunas International Airport) (Litouwen) bedraagt:Amsterdam
Stad:
Amsterdam
Land:
Nederland
IATA :
AMS
website :
Kaunas
Stad:
Kaunas
Land:
Litouwen
IATA :
KUN
website :

Bereken meer vliegtijden!

Houdt u er rekening mee dat deze tijden slechts een schatting zijn! Daadwerkelijke vliegtijden van Amsterdam (Schiphol) naar Kaunas (Kaunas International Airport) kunnen varieren ten gevolge van vliegroutes, tussenstops en weersomstandigheden! Wij adviseren om altijd uw vliegticket te controleren voor een accuratere schatting van de vliegtijd.

Luchtvaartmaatschappijen van Amsterdam naar Kaunas

De volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Amsterdam naar KaunasEr zijn (nog) geen luchtvaartmaatschappijen met directe vluchten van Amsterdam naar Kaunas bekend.

Houd er rekening mee dat er vliegtuigmaatschappijen zijn die vanaf Amsterdam naar Kaunas vliegen met één of meerdere overstappen. Deze luchtvaartmaatschappijen zijn NIET in deze lijst opgenomen. Voor een volledig beeld van vliegtuigmaatschappijen naar Kaunas vanaf Amsterdam raden wij aan om verschillende ticket sites te raadplegen.

© Copyright 2019 Vliegtijd.com  |  Alle vliegtijden vanaf Amsterdam