Vliegtijd Amsterdam naar Zanzibar Island

De totale vliegtijd en vliegafstand vanaf vliegveld Amsterdam Schiphol (Nederland) naar vliegveld Zanzibar Island (Tanzania) bedraagt:Amsterdam
Stad:
Amsterdam
Land:
Nederland
IATA :
AMS
website :
Zanzibar Island
Stad:
Zanzibar Island
Land:
Tanzania
IATA :
ZNZ

Bereken meer vliegtijden!

Houdt u er rekening mee dat deze tijden slechts een schatting zijn! Daadwerkelijke vliegtijden van Amsterdam (Schiphol) naar Zanzibar Island kunnen varieren ten gevolge van vliegroutes, tussenstops en weersomstandigheden! Wij adviseren om altijd uw vliegticket te controleren voor een accuratere schatting van de vliegtijd.

Luchtvaartmaatschappijen van Amsterdam naar Zanzibar Island

De volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Amsterdam naar Zanzibar IslandEr zijn (nog) geen luchtvaartmaatschappijen met directe vluchten van Amsterdam naar Zanzibar Island bekend.

Houd er rekening mee dat er vliegtuigmaatschappijen zijn die vanaf Amsterdam naar Zanzibar Island vliegen met één of meerdere overstappen. Deze luchtvaartmaatschappijen zijn NIET in deze lijst opgenomen. Voor een volledig beeld van vliegtuigmaatschappijen naar Zanzibar Island vanaf Amsterdam raden wij aan om verschillende ticket sites te raadplegen.

© Copyright 2020 Vliegtijd.com  |  Alle vliegtijden vanaf Amsterdam