Vliegtijd Brussel naar Norfolk

De totale vliegtijd en vliegafstand vanaf vliegveld Brussel National/Zaventem (België) naar vliegveld Norfolk (Norfolk International Airport) (Verenigde Staten) bedraagt:Brussel
Stad:
Brussel
Land:
België
IATA :
BRU
Norfolk
Stad:
Norfolk
Land:
Verenigde Staten
IATA :
ORF
website :

Bereken meer vliegtijden!

Houdt u er rekening mee dat deze tijden slechts een schatting zijn! Daadwerkelijke vliegtijden van Brussel (National/Zaventem) naar Norfolk (Norfolk International Airport) kunnen varieren ten gevolge van vliegroutes, tussenstops en weersomstandigheden! Wij adviseren om altijd uw vliegticket te controleren voor een accuratere schatting van de vliegtijd.

Luchtvaartmaatschappijen van Brussel naar Norfolk

De volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Brussel naar NorfolkEr zijn (nog) geen luchtvaartmaatschappijen met directe vluchten van Brussel naar Norfolk bekend.

Houd er rekening mee dat er vliegtuigmaatschappijen zijn die vanaf Brussel naar Norfolk vliegen met één of meerdere overstappen. Deze luchtvaartmaatschappijen zijn NIET in deze lijst opgenomen. Voor een volledig beeld van vliegtuigmaatschappijen naar Norfolk vanaf Brussel raden wij aan om verschillende ticket sites te raadplegen.

© Copyright 2019 Vliegtijd.com  |  Alle vliegtijden vanaf Amsterdam