Vliegtijd Zanzibar Island naar Amsterdam

De totale vliegtijd en vliegafstand vanaf vliegveld Zanzibar Island (Tanzania) naar vliegveld Amsterdam (Schiphol) (Nederland) bedraagt:Zanzibar Island
Stad:
Zanzibar Island
Land:
Tanzania
IATA :
ZNZ
Amsterdam
Stad:
Amsterdam
Land:
Nederland
IATA :
AMS
website :

Bereken meer vliegtijden!

Houdt u er rekening mee dat deze tijden slechts een schatting zijn! Daadwerkelijke vliegtijden van Zanzibar Island naar Amsterdam (Schiphol) kunnen varieren ten gevolge van vliegroutes, tussenstops en weersomstandigheden! Wij adviseren om altijd uw vliegticket te controleren voor een accuratere schatting van de vliegtijd.

Luchtvaartmaatschappijen van Zanzibar Island naar Amsterdam

De volgende luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Zanzibar Island naar AmsterdamEr zijn (nog) geen luchtvaartmaatschappijen met directe vluchten van Zanzibar Island naar Amsterdam bekend.

Houd er rekening mee dat er vliegtuigmaatschappijen zijn die vanaf Zanzibar Island naar Amsterdam vliegen met één of meerdere overstappen. Deze luchtvaartmaatschappijen zijn NIET in deze lijst opgenomen. Voor een volledig beeld van vliegtuigmaatschappijen naar Amsterdam vanaf Zanzibar Island raden wij aan om verschillende ticket sites te raadplegen.

© Copyright 2020 Vliegtijd.com  |  Alle vliegtijden vanaf Amsterdam